Kobo: Andre pulje starter onsdag 12. april

Den andre runden av den nasjonale innføringen av KOBO starter 12. april, og det er fortsatt mulig å melde seg på.

Harstad, Tjeldsund og Sørreisa kommune har allerede meldt seg på, og om det er andre kommuner som ønsker å delta i denne puljen er det mulig å melde seg på helt frem til oppstartsmøtet 12. april.

 

Kommuner fra hele landet

Kommuner fra hele landet gjør seg nå klare til å delta i innføringen. Du finner alt av innføringsmateriell her. Det er ikke et krav å gå igjennom materiellet før oppstartsmøtet, men det kan være lurt å gjøre seg litt kjent med hva som finnes av materiell, og lese igjennom innføringshåndboken. Alt materiell vil bli gjennomgått i samlingene.

Plan for innføringen

På bildet under ser dere planen for hvordan innføringsløpet er planlagt. Digi Rogaland har som kjent vært et foregangsnettverk for innføringen av KOBO, og har vært med i utformingen av analyser, DPIA, innføringshåndbok mm. Ettersom dette materialet allerede er ferdig utarbeidet, minsker det arbeidsmengden for kommunene som skal innføre løsningen fremover.

Oversikt over datoer for plan for nasjonal innføring

Tredje pulje til høsten

Om din kommune ikke har ressurser eller tid til å innføre KOBO nå, vil det komme en ny runde i september. Det vil bli sendt ut egne invitasjoner og informasjon om dette når oppstarten nærmer seg.

Les mer om KOBO her

 

Relatert innhold

Samlet digitalkompetanse - alene blir kommunene for små!
DIGI Troms og Finnmark
Velg faggrupper(Påkrevd)