Invitasjon til webinar: «Digital hjemmeoppfølging – virker det?» fredag 7. oktober klokken 8.15 – 9.00

Hvordan vet vi om digital hjemmeoppfølging virker? Hva hvis gevinstene oppstår andre plasser enn der vi får økt innsats? Hva er bra nok, og for hvem?

Dato: 07.10.2022
Oppstart: 08:15
Faggruppe: eHelse
Sted: webinar

Tema:

Tema
-Dette gir ikke så store gevinster for oss.

Som prosjektleder, er det ikke dette du vil høre. Still deg da spørsmålet – har du målt effektene riktig? Kan det hende at prosjektet er på riktig vei, men at gevinstene lar vente på seg? Eller at gevinstene oppstår andre plasser enn forventet?

Med utgangspunkt i digital hjemmeoppfølging, vil dette webinaret gi oss noen tankevekkere om effektmåling, prosjektdesign og kunnskapsbasert praksis.

Presentasjon ved Grete Kvernland-Berg, organisasjonsdesigner i InnoMed, og Bendik Westlund Hegna, programleder ved Akershus universitetssykehus.

Grete Kvernland-Berg er utdannet siviløkonom, og er partner og norgessjef i innovasjonsselskapet PA Consulting. Hun leder PAs bidrag i det landsdekkende helseinnovasjonsnettverket InnoMed. InnoMed er et nasjonalt kompetansenettverk som eies av de fire regionale helseforetakene og KS. Dette gir Grete Kvernland-Berg et makroperspektiv på gevinstrealisering i helsesektoren. Hun har tidligere jobbet i fire år med den nasjonale utprøvingen av digital hjemmeoppfølging.

Bendik Westlund Hegna er utdannet sykepleier med mastergrad i helseledelse, kvalitetsforbedring og helseøkonomi, og er programleder for satsningen på den eldre pasient ved Akershus Universitetssykehus. Ett av prosjektene i programmet har vært en del av den nasjonale utprøvningen av digital hjemmeoppfølging.

Presentasjon ved Grete Kvernland-Berg, organisasjonsdesigner i InnoMed, og Bendik Westlund Hegna, programleder ved Akershus universitetssykehus.

 

 

Kontakt

Praktisk informasjon

Meld deg på her

Du vil deretter bli tilsendt en Zoom-lenke for pålogging, som også kan legges i din kalender.

PS! Ta en sjekk om Zoom fungerer på din datamaskin ved å klikke på «Join» på Zoom sin testside.

Webinaret vil bli tatt opp og lagt ut her.

Dokumenter

Ingen dokumenter til dette arrangementet.

Andre arrangementer

Samlet digitalkompetanse - alene blir kommunene for små!
DIGI Troms og Finnmark
Velg faggrupper(Påkrevd)