Hvordan vet vi om digital hjemmeoppfølging virker? Hva hvis gevinstene oppstår andre plasser enn der vi får økt innsats? Hva er bra nok, og for hvem?
Tema:
Tema
-Dette gir ikke så store gevinster for oss.
Som prosjektleder, er det ikke dette du vil høre. Still deg da spørsmålet – har du målt effektene riktig? Kan det hende at prosjektet er på riktig vei, men at gevinstene lar vente på seg? Eller at gevinstene oppstår andre plasser enn forventet?
Med utgangspunkt i digital hjemmeoppfølging, vil dette webinaret gi oss noen tankevekkere om effektmåling, prosjektdesign og kunnskapsbasert praksis.
Presentasjon ved Grete Kvernland-Berg, organisasjonsdesigner i InnoMed, og Bendik Westlund Hegna, programleder ved Akershus universitetssykehus.
Grete Kvernland-Berg er utdannet siviløkonom, og er partner og norgessjef i innovasjonsselskapet PA Consulting. Hun leder PAs bidrag i det landsdekkende helseinnovasjonsnettverket InnoMed. InnoMed er et nasjonalt kompetansenettverk som eies av de fire regionale helseforetakene og KS. Dette gir Grete Kvernland-Berg et makroperspektiv på gevinstrealisering i helsesektoren. Hun har tidligere jobbet i fire år med den nasjonale utprøvingen av digital hjemmeoppfølging.
Bendik Westlund Hegna er utdannet sykepleier med mastergrad i helseledelse, kvalitetsforbedring og helseøkonomi, og er programleder for satsningen på den eldre pasient ved Akershus Universitetssykehus. Ett av prosjektene i programmet har vært en del av den nasjonale utprøvningen av digital hjemmeoppfølging.
Presentasjon ved Grete Kvernland-Berg, organisasjonsdesigner i InnoMed, og Bendik Westlund Hegna, programleder ved Akershus universitetssykehus.
Kontakt
Praktisk informasjon
Du vil deretter bli tilsendt en Zoom-lenke for pålogging, som også kan legges i din kalender.
PS! Ta en sjekk om Zoom fungerer på din datamaskin ved å klikke på «Join» på Zoom sin testside.
Dokumenter
Ingen dokumenter til dette arrangementet.
Velkommen til gratis frokostseminar om eByggesak!
Det et diginettverk har utviklet kan også brukes av andre diginettverk.
Vi i DigiTroFi har sett på hva Digi Møre og Romsdal har utviklet og fått mulighet til å bruke det i vårt nettverk. Dette er god delingskultur.
Er du lei av tidkrevende og kompliserte planleggingsprosesser? Ønsker du verktøy som kan forenkle og effektivisere hverdagen din?
Torsdag 13. februar inviterer Digi Innlandet, Gran kommune og Defendable til et erfaringswebinar om hendelsen på Gran.
Lederforankring er en nøkkel til vellykket implementering av nye arbeidsmetoder og teknologiske løsninger i helse- og omsorgstjenestene. Dette informasjonsmøtet er en arena for å styrke forståelsen av lederens rolle og forankring i egen organisasjon.
Stavanger kommune informerer om «Aktiv kommune»
Aktiv kommune er en digital tjeneste for leie og utlån av kommunens lokaler, anlegg, uteområder og utstyr. Kommunene får en digital saksbehandling og en plattform som kan brukes på tvers av avdelinger, og innbyggerne får en enkel selvbetjeningsportal.
Lenke til påmelding: Aktiv kommune
Trondheim kommune vil dele sine erfaringer med anskaffelse av skoleadministrativt system, og inviterer dere til en erfaringsutveksling.
KS fagråd for informasjonssikkerhet og personvern inviterer til digitalt møte: Sikkerhet kommune 2024 onsdag 13. november 2024, klokken 09.00 – 14.45.
Sikker kommune arrangeres digitalt og det er gratis og delta på Sikker kommune 2024.
Kort kurs som omhandler aller funksjonalitetene i kundeportalen til FEIDE
Diginettverket for Troms og Finnmark inviterer til et nytt og forbedret grunnkurs i bruk av kunstig intelligens (KI) i oppvekstsektoren.
Kurset ledes av Odin Nøsen fra Randaberg, og er en videreutvikling av tidligere kurs. Det er oppdatert med fokus på dagens KI-verktøy og anvendelser.
Hold deg oppdatert. Få siste nytt først.
© DIGI Troms og Finnmark 2025